Jelenlegi hely

Címlap | Cserszegtomaji "FŰSZERES" gyermek néptánc tábor 2015
Kedves Szülők, Táncosok!

Örömmel tudatom, hogy amennyiben van kedvetek és lehetőségetek, az elmaradt tábort augusztus 10-14 között a tervezett programmal megtartjuk, kérem az előző jelentkezéseket megerősíteni és új tagok jelentkezését is várjuk!
Tábor anyaga (tájegység): sárköz
Oktatók: Hardiné Partics Edina és Hardi András

Mellékelem az eredeti kiírást, hogy tudjátok terjeszteni:

 

Felhívás

A „Cserszegtomajért Hagyományőrző Egyesület” keresi azon általános iskolás gyerekeket és szüleiket, akik szívesen lennének alapító tagjai Községünk első

„Fűszeres Néptáncegyüttesének”!

Az Egyesület fő célja azon - elsősorban cserszegtomaji illetőségű - polgárok összefogása, akik hagyományaikat és környezetüket tevékenyen kívánják megőrizni és alakítani.

Ennek a „Fűszeres Néptáncegyüttesnek”megalapítását szolgálná egy néptánc tábor, amelyet az Önkormányzat támogatásával és részvételi díjból szeretnénk megvalósítani (5000.- Ft/fő). Terveink és tapasztalataink szerint egy 5 napos nyári tánctábor napi 3órás táncpróbával (9-12-ig), valamint egy közös tábor-záró batyus táncházzal (péntek este - melyre természetesen a szülőket és érdeklődőket is várjuk) nagyon jól össze tud kovácsolni egy kis közösséget! A későbbiekben kísérő programokkal (előadásokkal) szeretnénk bevonni a szülőket és érdeklődő felnőttek is! Így szeretnénk megmutatni számukra a néptánc, néphagyományok fontosságát, szerepét mai társadalmunkban.


Üdvözlettel: Edina és András


--

Üdvözlettel: Hardi  András
30/489-4266

hard.andras803(kukac)gamil.com

Család Általános Iskola - néptáncpedagógus
Nagyváthy Néptáncegyüttes - tánckarvezető