Jelenlegi hely

Címlap | Közérdekű információk 2014 - 15 tanévre!

Kedves ismerősök BARÁTOK!

Szeptember 1-vel megkezdtük a gyerekcsoportokban a próbákat... aki még nem jelezte részvételi szándékát kérem tegye meg azzal, hogy eljön próbára!!!

Idén is tovább folytatjuk a táncot!

Azok kedvéért akik még nem jártak hozzánk: minden évben új tájegység anyagával ismerkedünk, így nyugodtan jöhetnek a csoportokba olyan tagok is, akik még nem foglalkoztak eddig (nép)tánccal!

 

Próbák: Keszthely Kossuth 69 (az OTP-vel szemben) HEMO-ban az emeleti tükrös próbatermünkben.

 

Térítés/tandíj befizetések szept.10-15 között a próbákon!

Akinek már van bizonyítványa ne felejtse otthon!!!

 

 

 

Kedves Szülők, Táncosok, Barátok !

 
Elkezdjük az új évet és van tervünk, feladatunk bőven!
 
KÉREM EZT A LEVELET TERJESSZÉTEK EGYMÁS KÖZÖTT IS, HOGY AKINEK NINCS NÁLAM  E-MAIL-CÍME AZ IS MEGKAPJA!
AKI ESETLEG CSAK MÁSTÓL KAPTA MEG ÉS SZERETNÉ, HOGY ELSŐ KÉZBŐL KAPJA AZ INFÓKAT AZ ÍRJON NEKEM egy levelet...
(írjátok bele, hogy ki, melyik gyerek részéről szeretne infókat, abba a csoportba tegyem a címét esetleg a neveteket is megemlíthetitek, mert a címből ez nem szokott egyértelmű lenni!!! :) köszi! )
 
Aki esetleg kapja még de nem szeretné, az is írjon és törlöm, sajnos nem automata kezeli... :)
 
Megújult a Nagyváthy weboldala, bár még nem mindenhol működik a tervek szerint, de szeretném mihamarabb aktualizálni.
Sok helyen még csak a tavalyi információk láthatók, ezért erre a levélre hagyatkozzatok elsősorban!! a web-lap címét a levél végén linkeltem
 
Lehetőség szerint a gyerekcsoportok próbáit a tavalyi rendben szeretnénk tartani, mivel nem tudok még részleteket így pontosítani csak a hét második felében tudom a próbarendeket!
A csoportok között személyi változást nem tervezünk, de akik 7oszt.-ba lépnek azokat várjuk a Nagyváthy-s próbákra is a régi feltételekkel (elsősorban a korosztályos csapatában kell helytállni, a nagyoknál pluszként vehet részt!)
 1. Toborozni kell új tagokat (főleg fiúkat) mivel igen megcsappantak létszámban a mieink... kérek mindenkit, hogy próbáljon mozgósítani!!! Mi is szívesen segítünk, de ha ti szólítjátok meg a barátokat, osztálytársakat az egész más hatású!!!
 2. SZÜLŐKET UGYANERRE KÉREM... HA MI FÉNYEZZÜK MAGUNKAT FELE ANNYIT SEM ÉR MINT HA KAPUNK EGY-KÉT TÁMOGATÓ POZITÍV VÉLEMÉNYT!!
 3. Az építő javaslatok,  negatív VÉLEMÉNYEK IS ÉRDEKELNEK, HOGY HA LEHET TUDJUNK ÉPÜLNI, VÁLTOZTATNI, JAVULNI... (ezt ha lehet inkább csak felénk jelezzétek... köszönöm)
 4. Ha megengedik szívesen bemegyünk osztályfőnöki órákra szeptemberben... egyeztessetek és jelezzétek!

Az évkezdéshez pár fontos dolog:

 1. Kérem, hogy a bizonyítványát mindenki hozza vissza, EZ A BEIRATKOZÁS FELTÉTELE (16-év alatti nappali tagozaton tanuló táncosok)
 2. Akik 16-23 között vannak és alapképzésű nappali tagozaton tanulnak azoktól kérem, hogy az iskolájuk titkárságán kérjenek iskolalátogatási bizonyítványt is, ha kérdezik milyen célból: Művészeti Iskolás beiratkozáshoz kell!
 3. Ha olyan táncos jön, aki még nem táncolt nálunk kérem szerezze be az oktatás azonosító számát (11jegyű számsor, titkárságon lehet elkérni, e-nélkül nem tudunk beíratni senkit)
 4. Kérem a próbafelszereléseket rendezni: cipők sarkalása, talpalása, próbaszoknyák rendbetétele, beszerzése...

Újak kedvéért a felszerelés (meg néhány régi emberért is):

 1. Fiúk: tornafelszerelés, esetleg vászon nadrág amit jól lehet csapni a fiú táncokban, a felső tagozatosoknak lehetőség szerint kopogós kemény talpú- sarkú cipő (A GUMITALPÚ LETAPADHAT ÉS BALESETVESZÉLYES A LEGÉNYESEKBEN...)
 2. A farmer egyik részről sem elfogadható, merev, szűk és korlátozza a mozgást
 3. Lányok: tornafelszerelés, póló (nem átlátszó, fehértől ha lehet tartózkodjunk...) Térd alá érő pörgős szoknya (kérek alá sztreccs vagy rövidnadrágot), kopogós cipő (nagyobbaknak lehetőség szerint karaktercipő)
 4. Aki esetleg vásárolna új karaktert azoknak ez előző években is felajánlottuk, hogy ha kinövik, az együttes (állapottól függően) féláron átveszi, mivel a mi készleteink is erősen leharcoltak újakra viszont nincs keretünk!
 5. Nagyoknak tornadressz és-vagy sportmelltartó kötelező!!!


Aki szeretne együttesi pólót nyomtatni, az kérem, hogy rágja érte a fülem szeptemberben, hogy tegyek ki ívet a jelentkezésekhez. Csak a beiratkozások lezártával fogunk nyomtatni, hogy ne maradjanak ki az új emberek!

Felnőttekkel-szülőkkel a tervek szerint októbertől folytatjuk a tánctanulást (széki táncokkal ismerkedünk)! Ide is várom a régi és új jelentkezőket!!!

NAGYVÁTHY-S HÍREK:

Az első próbákat most pénteken és szombaton tartjuk! Együtt leszünk az öregekkel!
Őszi fellépések:
 1. A weblapon a hírek között megnyitottam a 2014-15-ös évadnak egy hírt! Itt találjátok a szerepléseket...
 2. Még várom a fényképeket akinek van jó a nyári fellépésekről, táborról hozza próbára, vagy küldje levélben...(VÁLOGASSÁTOK KÉRLEK max 10-15)
 3. A tihanyi fellépésről a csoportképekből kérnék aki készített! (Fejes Éva; Dávidné Éva... kérlek mail-ben küldjetek párat)

NAGYVÁTHY próbái nem változnak:

péntek - 18:00 - 20:30 -ig    szombat - 9-10-ig fiúk 10-12-ig lányokkal együtt!

                     (~14-77 éves korosztály)

                      A Nagyváthy felső korhatárát kérésre bővítettük 99-éves korig!!! 

   VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL